حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

رسوایی جنسی یکی از فرماندهان ارشد نظامی آمریکا

رسوایی جنسی یکی از فرماندهان ارشد نظامی آمریکا رسانه‌ها از اقدام قبیح یکی از فرماندهان جوخه نظامی آمریکا در تجاوز به یک کودک خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۶ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 20
کد خبر: ۱۵۱۲۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های آمریکایی از فساد جنسی یک فرمانده اسکادران نیروی هوایی آمریکا در «نوادا» خبر دادند.

 

به نوشته وبگاه «ایر فورس تایمز» یک فرمانده اسکادران نیروی هوایی آمریکا در نوادا در ۸ سپتامبر(پنجشنبه ۱۷ شهریور) به اتهام آزار جنسی یک کودک دستگیر شد.

 

سوابق دادگاه نشان می‌دهد که سرهنگ دوم «کوین جی دی فالکو» فرمانده اسکادران پشتیبانی عملیاتی در پایگاه نیروی هوایی «نلیس» با هفت مورد اتهام فحشا مواجه بوده است.

 

طبق گزارش پلیس، قربانی این حادثه به تجاوزات جنسی پراکنده سرهنگ دی فالکو اعتراف کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار